tirsdag 31. januar 2012

TTT...

Ting Tar Tid.....
Har ikke følt meg helt på topp i det siste. Har mye som opptar tankene mine. Det meste er av privat art, men det påvirker jo hele mitt sosiale liv...
Siden sist har vi fått en tenåring til i hus! Min fine (lille) gutt Emil er blitt 13 år! Tiden flyr altfor fort...Ikke lenge siden han var liten jo:)

Jeg vurderer å søke skole..Eller ta noe skolegang på et eller annet vis. Det haster litt med å bestemme seg nå!

Trekker vinneren av Express GiBorten på søndag. Håper det vil bli flere påmeldte, sånn at det blir LITT mere spenning over det:)

Vår nyeste tenåring:)

tirsdag 24. januar 2012

Trekning av Express Giborten

Har utsatt trekningen av Express Giborten. Synes det må være litt flere påmeldte først:)

onsdag 18. januar 2012

Express Gibort!

Kjører igang en Express Gibort for å komme litt i gang igjen:)

Gir bort en kanne fra Green Gate, serien Juliet Lavender.

Har du lyst på denne så gjør følgende:

1 lodd for å kommentere
1 lodd for å linke på bloggen din til dette innlegget, bruk bildet under her
1 lodd for å legge deg til som følger

Trekkes på søndag!

Problemer med å kommentere

Jeg har problemer med å legge igjen kommentar hos flere av dere.....Når jeg trykker på for å legge igjen kommentar, kommer jeg  ikke inn. Det kommer opp en tom side på skjermen min. Noen som vet hva grunnen er?

Ellers har jeg hatt koselig besøk av mamma i dag:) Og litt kvalitetstid med samboeren både i går kveld og i dag! Luksus for meg det:)

I går var det rene vårstemningen ute....Feiebilen kjørte i gatene! Men kaldt allikevel:) I dag er det høststemning.......

Har tenkt å samle litt bilder fra vi var i Danmark og vise. Vet at svigermor sitter å venter på å få se ;)

Fikk også kjøpt så mye fine klær til Matilde på "udsalg" Mye av dette fra Tina Wodstrup, Noa Noa osv.
De andre barna har også fått litt nytt!

Jeg har kjøpt meg litt klær, cd-plater, Trip-Trap nisser og sikkert litt mere:) Tom har kjøpt seg verktøy! Og det er han veldig fornøyd med:)

Og vi har kjøpt oss noe som er praktisk, går på strøm, brukes på kjøkkenet og er lys blå!!
Noen som kan gjette hva det er???

tirsdag 17. januar 2012

mandag 16. januar 2012

HEADER!

Må ha header på bloggen selvfølgelig:) Noen som har tips til hjelp? Jeg er skikkelig dårlig med redigering av bilder osv, så trenger sårt tips og hjelp:)

Dårlig start!

Etter en natt med mye drømmer, våknet jeg langt fra uthvilt. Samboeren sto opp med lille-prinsesse, så jeg fikk ligge litt lengre. I håp om at morgenen ville bli bedre. Men drømmene kom igjen, også nå ubehagelige. Og da det var tid for å stå opp, var jeg LANGT fra uthvilt!
Men opp må man, når det er barn i bildet. Selv om det tok laaaaang tid å komme seg ut av senga:)

Jeg er et B-menneske, innrømmer gjerne det. Og hos meg medfører det også at frokosten blir inntatt sånn ca 1 time etter jeg står opp. Og i dag ble det litt før lille-prinsesse skulle ha sin formiddags-hvil. Setter meg godt til rette, og koser meg med GG-latte kopp med O`boy og melk(ja, vet jeg er en smule barnslig der, men er jo så godt!) og 2 brødskiver. Lille-prinsesse vil naturligvis også være med på dette...så hun får smake litt ost, paprika osv. Helt fra hun kravlet opp på stolen, så jeg at hun ville bort og plukke på koppen min...Så hadde egentlig en anelse da!
Det endte til slutt med at koppen velter...O`boy på fat, hvit duk og gulv. Lille-prinsesse smiler og mamma biter tennene sammen. Slenger alt i vasken så restene spruter over kjøkkenbenken og gulvet...Mamma knurrer og lille-prinsesse babler i vei. Neida lille venn...Mamma er ikke sint på deg, det er jo ikke din feil!  Og vasker gulvet.
Mamma tror at lille-prinsesse mor skal få legge seg nå...

Nå sitter jeg her og nyter stillheten. Koppene ligger fortsatt i vasken:) Dårlig start på dagen, håper det ikke fortsetter! Skal se på "Prison Break" nå. Den serien får meg ihvertfall på andre tanker:) SPENNENDE!

Dagen i dag er satt av til rydding!! Etter vi kom hjem fra Danmark er hele leiligheten på hodet. Men må motivere meg selv først, hvis ikke blir det ikke noe av:)

torsdag 12. januar 2012

Barna mine!

Her er mine 5 håpefulle!

Bilde tatt i november 2011 i anledning julekort-fotografering:)

Fotografen er de største barnas søskenbarn, fotograf Andrè. Vi fikk også tatt bilde av hele familien.

Andrè Tomas(fotografen) bestemte seg for å gjøre hobbyen til sitt levebrød! Så deilig å følge sin drøm.....

Oppsettet på bloggen er litt annerledes en da jeg sist blogget...teknologien jobber kjappere enn meg, men det har jeg jo alltid visst da :) Iallefall så må jeg nok bruke noen dager på å komme inn i det igjen:)

Veldig koselig at noen av mine "gamle" bloggevenner har vært innom her allerede. Det setter jeg stor pris på!!!

Velkommen til min nye blogg. Etter en lang tids pause fra bloggeland er det endelig på tide å komme tilbake:)
I livet er det både oppturer og nedturer....Noe alle erfarer på hver sin måte. De siste årene har livet mitt vært preget av mye godt, men også mye vondt. Når jeg har det vondt, trekker jeg meg tilbake i min lille hule og vil være i fred. Tror ikke jeg er alene om å ha det sånn:) I en lang periode var det godt å ha "bloggisene" å "prate" med.....Men jeg følte at bloggingen stjal verdifull tid fra meg som jeg heller ville bruke på barna og kjæresten...Så da ble det full stopp!

Nå er det på`n igjen med blogging, og jeg kjente det ville være godt med miljøforandring:)
Så her er mitt første og helt ærlige innlegg i min nye blogg!

Adresse til min gamle blogg http:// www.anitas-hverdagsliv.blogspot.com/

Jeg kommer til å blogge om barna og hverdagen vår på godt og vondt ispedd en dæsj interiør. Om livet og dets oppturer og nedturer. Og alt som ellers gjør meg glad:) Venner, familie, shopping, reiser og kjæresten min som jeg elsker.